Πόσο διαφέρουν τα δύο φύλα

Πόσο διαφέρουν τα δυο φύλα μεταξύ τους ;👩👨 Τα δυο φυλα εχουν διαφορετικες δεξιοτητες και γι’ αυτό ο καθενας μπορει να κανει διαφορετικά πραγματα. Οι ειδικοί υποστηριζουν ότι οι βασικές λειτουργιες όπως η μνήμη, η λήψη αποφάσεων, διαφέρουν ως προς το μέγεθος τους, στους άντρες και τις γυναίκες. Αυτό επιβεβαιώνει το κανόνα ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές δεξιότητες. 😀😁Οι γυναικές εκφράζουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους. Αυτό οφείλεται στο ότι οι γυναίκες έχουν ανεπτυγμένη τη δομή του αριστερού μετωπαίου λοβού. Η περιοχή αυτή είναι υπεύθυνη για την εκδήλωση του συναισθήματος. 😄😄 Οι άντρες μπορούν πιο εύκολα να κάνουν μεμονωμένες εργασίες. Για παράδειγμα να κάνουν ποδήλατο, να προσανατολίζονται στο χώρο, να υπολογίζουν πιο έυκολα την διαδρομή. Οι γυναίκες αντιθέτως, μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, να βρουν λύσεις μέσα από μια ομαδική εργασία και ακόμη παρουσιάζουν μεγαλύτερες κοινωνικές δεξιότητες. Δήμητρα Μάου

🤔🤔 Πόσο διαφέρουν τα δυο φύλα μεταξύ τους ;👩👨.

Τα δυο φυλα εχουν διαφορετικες δεξιοτητες και γι’ αυτό ο καθενας μπορει να κανει διαφορετικά πραγματα. Οι ειδικοί υποστηριζουν ότι οι βασικές λειτουργιες όπως η μνήμη, η λήψη αποφάσεων, διαφέρουν ως προς το μέγεθος τους, στους άντρες και τις γυναίκες.

Αυτό επιβεβαιώνει το κανόνα ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές δεξιότητες.

😀😁Οι γυναικές εκφράζουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους. Αυτό οφείλεται στο ότι οι γυναίκες έχουν ανεπτυγμένη τη δομή του αριστερού μετωπαίου λοβού. Η περιοχή αυτή είναι υπεύθυνη για την εκδήλωση του συναισθήματος.

😄😄 Οι άντρες μπορούν πιο εύκολα να κάνουν μεμονωμένες εργασίες. Για παράδειγμα να κάνουν ποδήλατο, να προσανατολίζονται στο χώρο, να υπολογίζουν πιο έυκολα την διαδρομή.
Οι γυναίκες αντιθέτως, μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, να βρουν λύσεις μέσα από μια ομαδική εργασία και ακόμη παρουσιάζουν μεγαλύτερες κοινωνικές δεξιότητες.

Δήμητρα Μάου