ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει δοθεί παράταση για δηλώσεις συμμετοχής στο 29ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος σε τρείς φάσεις. Από 1–6 Ιουλίου, από 6-11 Ιουλίου και από 11-16 Ιουλίου 2019.
Νέες δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.
Οι μαθητές που δικαιούνται συμμετοχή είναι από Ε’ τάξη Δημοτικού έως Α’ τάξη Λυκείου.
Οι μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ στην 1η Εβδομάδα του Καλοκαιρινού Σχολείου από 1- 6 Ιουλίου 2019. Στην ίδια βδομάδα μπορούν να συμμετέχουν και μαθητές Α’ Γυμνασίου.
Οι μαθητές της Ε’ Δημοτικού έως Α’ Λυκείου θα διαμένουν στο ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΝ» στον Αγρό και τα μαθήματα (τρεις περίοδοι την ημέρα) θα γίνονται στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού και στο ξενοδοχείο.
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.

200 Κιθάρες με τον Σταμάτη Κραουνάκη!

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο.

200 ΚΙΘΑΡΕΣ! Καλλιτεχνικός διευθυντής Αντώνης Κοΐζας.
Διεύθυνση ορχήστρας Αντώνης Μυτακίδης.

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Σταμάτη Κραουνάκη σε ρόλο ερμηνευτή.

Μια συναυλία, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία 200 Κιθάρων στη σκηνή τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια.

Κηποθέατρο Λεμεσού, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, 21.00

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, Ηλίας Διαμαντάκης και το Cyprus Guitar Trio.

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΠ.

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ και 15 ευρώ για παιδιά μέχρι 12 χρονών.

Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy σε όλα τα καταστήματα ACS και στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99430654.